Måker seg plass foran mål. (foto: spurs, twitter)

Harry Kane var før forrige sesong på god vei til Manchester City før Tottenhams styreleder låste døra og kastet nøkkelen. Denne sommeren skal det bli tøffere for Levy å nekte Premier Leagues tredje mestscorende spiller gjennom tidene exit – hvis han krever det. Daniel Levy kommer likevel med et fåfengt forsøk på å fortelle at Kane ikke trenger noen andre enn Spurs.

29-åringen ble hentet til i 2009, etter noen sesonger på utleie har alt dreid seg om kamper i Spurs-drakta. Likevel, etter 428 kamper i den hvite drakta står Kane uten en eneste tittel. 273 scoringer forteller at det ikke har stått på bidraget fra den engelske landslagsspissen.

LES: Odd-keeper fortsatt aktuell for Liverpool

Da Kane var på vei til City, var det tydelig han ikke nøyde seg med å være en av de mestscorende i ligaen, han vil også få med seg noen titler.

Nå forsøker Tottenhams styreleder å forklare Kane at han får alt han trenger i Spurs-drakta.

-Han er toppscorer hos Tottenham Hotspurs og han skriver historie for oss. Jeg håper at det en dag vil stå en statue av Harry Kane utenfor vår stadion, begynner Levy til The Cambridge Union.

Okay, det kan vanke en statue på Kane hvis han spiller for klubben ut karrieren, men så kommer styrelederen med en lite troverdig gulrot til 29-åringen.

-Kane kan helt sikkert vinne et trofé hos Spurs, men det er også viktig å være en legende, avslutter styreleder Levy.

LES OGSÅ: Skal knuse Real Madrids drøm om Haaland-signering

Vi digger Tottenham, men kan ikke helt se noe har forandret seg som tilsier at Spurs er nær en tittel etter sesonger med manager-kaos. Kane har allerede opparbeidet seg status som klubblegende og gjort seg fortjent til en statue – selv om han forlater klubben i sommer.

Et krampeaktig forsøk, Levy. Vi tror neppe det holder til å få Kane til å forlenge (kontraktsutløp 2024).