João Félix

Det er ikke gøy med Chelsea om dagen, hverken for fans, spillere, ledere eller for eier Todd Boehly som har behov for å skinne i glansen av «The Blues» – Tirsdag røk de ut av Champions League mot et fantastisk mye bedre Real Madrid som sikret inn den andre kvartfinalen på Stamford Brigde 0 – 2. (sammenlagt 0 – 4)

Det under ledelse av klubblengende Frank Lampard som ikke har gjort annet enn å tape siden han overtok midtlertidig 6.april. – Det er nøyaktig null % sjanse for spill i Champions League neste år, noe som betyr lønnskutt for alle Chelsea spillere.

Les: Bayern-boss innrømmer de har tabbet seg ut

I dette miljøet arbeides det med å få en permament overgang for João Félix som er på lån fra Atletico Madrid denne sesongen. Félix landet på Stamford Brigde i januar på et halvt år langt lån for å komme seg bort fra Atletico Madrid-manager Diego Simeone. – Forholdet mellom de to er svært kjølig.

Chelsea ønsker å få til et kjøp, men som blant annet Diario AS skriver har samtalene med João Félix ikke kommet til et resultat selv om de har snakket sammen i noen uker. Chelsea som ikke har en kjøpsklausul i sin låneavtale med Atletico Madrid ikke kommet frem til noe med dem heller.

LES: Rykende fersk signatur fra Giroud kun timer etter avgjørende Champions League-scoring

Newcastle er interessert i João Félix

Newcastle United har en kjempefordel overnfor Chelsea i å friste portugiseren. – De ligger nenlig ann til å kvalifisere seg til Champions League, mens Chelsea trolig til med går glipp av Conference League. Skulle det ikke bli noen fortsettelse for Félix i Chelsea, er Newcastle klare til å sikre at han blir i England ved å signere ham.

LES: Kompany velger bort Man United-spiller

Félix er kreditert med to mål på 15 kamper for Chelsea siden han kom på lån i januar.