Eden Hazard

Etter VM-sluttspillet innrømmet Eden Hazard han var langt unna formen han hadde som Chelsea-spiller. Ikke lenge etter trakk 32-åringen seg fra det belgiske landslaget. Han syntes det var urimelig at han var på banen, mens Arsenals Leandro Trossard satt på benken. Benketilværelsen er noe Hazard kjenner så altfor godt til selv.

Forrige måned gikk Hazard ut og fortalte han og Carlo Ancelotti hadde sluttet å prate sammen. 296 minutter på kamparenaen fordelt på syv kamper er status så langt denne sesongen. Det gikk rykte i Madrid om at belgieren planlegger å «ta en Bale» med å la kontraktsperioden løpe ut mens han cashet inn sin ukelønn på rundt fem millioner kroner, men nå jobbes det for å overtale Hazard om en mer aktiv neste sesong.

LES: Khvicha Kvaratskhelias nye Napoli-lønn sjokkerer fansen, trodde det var en skrivefeil

Fenerbahce har tydeligvis ikke blitt skremt av Mesut Özils lite suksessrike sesong i Süper Lig 2021/22, ifølge tyrkiske FotoMac har klubben signalisert de jobber med å hente Hzard til klubben i sommer. FotoMac hevder det var et forsøk i januar, men kom ikke i mål med signering.

Hazard har de siste sesongene vært linket til et comeback i Premier League, en overgang til tyrkisk fotball høres ut som et mer realistisk neste steg for spilleren som har båret kampdrakta bare 73 ganger siden han signerte for Real Madrid i 2019.

LES OGSÅ: Tottenhamsupporterne protesterer mot nok et løftebrudd