Khvicha Kvaratskhelia

Napoli-sensasjonen Khvicha Kvaratskhelia som er verdsatt til over en milliard har forpliktet fremtiden sin til klubben, for en svært solid lønn, skulle man tro!. Den georgiske vingen har raskt utviklet seg til å bli en av de mest spennende angrepsspillerne i europeisk fotball, og scoret 12 mål og leverte 15 assists i en strålende sesong for Napoli.

Napoli er 19 poeng foran på toppen av Serie A, de kommer å ta sin første Scudetto siden Diego Maradona-dagene i 1990.

Les: Fortiden har innhentet Tottenhams sportsdirektør

De er også i Champions League-kvartfinalen, noe ingen tippet før årets sesong. – Kvaratskhelia har kommet fra ingensteds for å ta Europa med storm etter å ha signert fra Dinamo Batumi i sommer. Hele verden er ute etter han, lengst fremme i rekken av friere Real Madrid og Paris Saint-Germain.

Imidlertid er det nå rapportert at 22-åringen har blitt enige om en ny kontrakt i Napoli. Santi Aouna hevder at han skal signere en avtale som holder ham i klubben til 2028, og det vil ikke være noen utkjøpsklausul. Men den betydelige lønnsøkning alle ventet på, den uteble.

Årslønnen hans er 4 millioner euro, inkludert bonus. Det tilsvarer rundt 75.000 euro i uken.

Les på Engelske Klubber: Avgjørelsen om forsvarsspiller settes på vent

Fans er rimelig sjokkert noe de gir uttrykk for i sosiale medier.

«Dette må være en skrivefeil!!!»

«4 millioner? I Premier League vil han motta det dobbelte.»

«Og å tenke på at de seks store klubbene i Premier League lett kunne gi ham dobbelt eller trippelt.»

«Dette er fattigdomslønn for en antatt superstjerne.»

«For en forferdelig kontrakt. 5 år med 75-80k per uke uten utkjøpsklausul. Denne fyren kunne ha hatt det dobbelte hvis han hadde en god agent.»