Ørjan Håskjold Nyland

Endelig fikk Ørjan Håskjold Nyland vist sin klasse i en kamp som virkelig gjelder etter en meget dramatisk semifinale mot Leicester City er Aston Villa finaleklare. – Det er ikke tvil Aston Villa er i EFL-Ligacupfinalen på grunn av at nordmannen leverte flere fantastiske redninger. – Inkludert en lekker beinparade.

Aston Villa – Leicester City 2–1, 3–2 sammenlagt

Les: Strømsgodset enig om overgangssum for kaptein Jakob Glesnes

I den andre enden av banen stod den mye mer berømte keeperen Kasper Schmeichel i Leicester målet og var på langt nær så imponerende.

Bare 12 minutter var spilt da Jack Grealish gjorde narr av Leicester-forsvaret før han serverte det til Matt Targett, som kom stormende inn i en overlappning på venstre side av sekstenmeteren.

Her hadde Targett ikke tenkt å bruke mye tid på å tenke før han stormet mot Schmeichels mål som ikke klarte å reagere raskt nok.

Dette målet var lenge som det avgjørende, men med 20 minutter igjen brakte Iheanacho balanse i regnskapet nøyaktig som i den første kampen.

Harvey Barnes trakk til venstre side av boksen, sendte et hardt innlegg over boksen og helt til bakerste stolpe, der Iheanacho var klar til å sparke den i nettet til 1-1.

Les på Popidol: Hore Kinsey Wolanski bruker Kobe Bryants død til selvpromotering

Det så ut til å gå mot ekstraomganger, men Aston Villa ville det ikke slik. – Etter 93 minutter dukket Trezeguet opp på bakerste stolpe satte ballen mål.

Med det er Aston Villa klare for finalen, der de vil møte enten Manchester City eller United. Den kampen avgjøres i kveld kl 2045.

Aston Villa – Leicester 2-1
Carabao Cup
12′ 1-0 Matt Targett
72′ 1-1 Kelechi Iheanacho
90′ 2-1 Trezeguet