Timingen ble plutselig perfekt for å gi seg.

I Manchester er fotball alt annet enn lek og moro. Noen år med berg-og-dalbane resultater har fått noen ekstreme United-drittsekker (vi fikk oss ikke til å kalle dem supportere) til å gjøre seg fortjent til utestengelse fra Old Trafford på livstid.

Etter at tre managere er skiftet ut og Solskjær skal få sin sjanse, er det Ed Woodward og Glazer-familien som for skylden for fomling på overgangsmarkedene og tabellen.

Det er helt innafor å gi Woodward og eierne pes, men ingen fortjener tirsdag kvelds vandalisering.

Les: Sky Sports: Har utkonkurrert Barcelona og landet en avtale

Ifølge Mirror troppet 20-30 såkalte supporter opp ved Woodwards villa. Denne gjengen hadde ikke tatt turen til Cheshire med finlandshetter for å synge sin misnøye. Resultatet ble at bluss og grafitti prydet Woodwards villa.

Ifølge Telegraph reagert United umiddelbart på hendelsen og sendte sin reaksjon:

– Vi vet at fotballverdenen vil stille seg bak oss, og vi jobber med politiet for å identifisere gjerningsmennene bak dette uberettigede angrepet, Telegraph-journalisten James Ducker på Twitter.

Les på Popidol: Bruker Kobe Bryants død til selvpromotering

Heldigvis var Woodard og familie ikke tilstede da bermen kom.

Ikke overraskende gikk videoen fra angrepet viralt og sørger for å sette alle Manchester United-supportere i dårlig lys.

Kan vi håpe på at dette kan virke samlende på resten av United-supporterne, ledere og eiere? Se på Liverpool, det går faktisk an å trekke i samme retning.

Les: Solskjær vil kline til og hente spiss til 1,4 milliarder