Jürgen Klopp klapper inn sportsdirektøren som skal hente inn erstatteren. (foto: Lverpool,)

Tidligere sportsdirektør hos Liverpool, Michael Edwards, ble forrige uke overtalt til å returnere til Anfield som direktør for klubbeiernes sportssatsing. Med Edwards på plass var det klart for neste brikke – som kom på onsdag.

Richard Hughes startet spillerkarrieren på akademiet hos Arsenal, men spilte seg aldri inn på seniorlaget. i 1998 gikk turen videre til Bournemouth, Portsmouth, så tilbake til Bournemouth der karrieren ble avsluttet i 2014. Her begynte Hughes på en karrierevei som nå får navnet hans kjent utover balløya.

LES: Toppscorer er nesten klar for Los Angeles FC, holder samtidig døra på gløtt for AC Milan

44-åringen har hatt en sentral rolle hos Bournemouth som teknisk direktør siden 2014, nå hentes han inn for å bygge videre for en av verdens beste klubber.

Som sportsdirektør hos Liverpool blir skottens første oppgave trolig å finne Klopp-erstatter sammen med Edwards.

Liverpool er en klubb som jobber for det lange løp og verdsetter lojalitet høyt. Det at Hughes har blitt værende hos Bournemouth i et tiår på tross av andre jobbtilbud, har gitt pluss i vurderingen.

Noen få måneder før sesongavslutning og exit Klopp, støy med EM-sluttspill i juni, så pang 2024/25-sesongen. Richards Hughes kommer ikke til å kjede seg på jobb.

ENGELSKE KLUBBER: Spilleren Englands landslagstrener ikke tør ta med til EM

Vi gratulerer.

Alt du trenger å vite: Liverpool – Brighton