EM en showman fattigere. (foto: Manchester CIty)

Da Erling Haaland entret scenen hos Manchester City før forrige sesong, ble han tatt godt imot av City-spillerne. Dette var spissen de hadde savnet de siste sesongene, men det var spesielt en engelskmann som åpnet kompis-døra for nordmannen. Ikke mange måneden inn sesongen kalte engelsk presse forholdet mellom Jack Grealish og Haaland for en «bromance». Nå kan Haaland miste sin bro.

Etter en seig debutsesong 2021/22, fikk Grealish gjennombruddet sammen med Haaland forrige sesong. Venstrevingen er spilleren som irriterer motspillerne så grenseløst med sin arroganse, kreativitet, rykk og teknikk, Pep Guardiola utnyttet Grealish sine styrker i The Treble-sesongen.

LES: Ny sportsdirektør på plass på Liverpool

Men hos Manchester City holder det ikke med en sesong på topp. Denne sesongen har den engelske landslagsspilleren blitt rammet av skader og har fortsatt ikke funnet tilbake til storformen. Uten kamp for start så langt i år har 28-åringen blitt linket til potensiell exit.

Ifølge HITCs kilder satser Manchester City på en solid forsterkningsrunde på sommerens overgangsmarked, der fremtiden for Grealish på Etihad er usikker, spesielt når City er linket til Napolis venstreving Khvitsja Kvaratskhelia.

Kan nærme seg end of bromance.

Alt du trenger å vite: Manchester City – Arsenal

F7: Måtte betale tilbake 50 prosent av billettprisen da verdens beste spiller ikke tok av seg treningsdressen