Olivier Giroud

Den franske spissen Olivier Giroud er en fantastisk spiller som stadig vekk blir undervurdert til tross for viktige og spektakulære mål. 37 åringen har vunnet Champions League med Chelsea, Serie A med AC Milan, diverse cuper med Arsenal og Chelsea, FIFAs Puskás-pris og vi må ikke glemme VM med Frankrike.

La Gazzetta dello Sport skriver at Olivier Giroud ønsker å avslutte sin karriere i USA og er akkurat nå i forhandlinger med Los Angeles FC om en avtale for to sesonger til.

Les: Arsenal gjør seg klar til å signere Martin Ødegaards tidligere makker

Det er bare noen uker igjen av avtalen med AC Milan så Giroud står fritt til å forhandle med hvem han ønsker. – det samtidig som The Athletic skriver at han holder døra åpen for å fortsette i Serie A.

AC Milan ønsker at Olivier Giroud skal bli en sesong til, mens franskmannen ønsker seg en toårskontakt. Klubbens spesialrådgiver Zlatan Ibrahimović er med på arbeidet med å få klubbens topscorer til å bli.

Klubbkamerat Jan-Carlo Simić forteller hvor vanskelig det er å stå på motsatt side som Olivier Giroud: «Ikke som en «vanlig mann» han er stor»

Olivier Giroud er førstevalg for manager Stefano Pioli og med sine 14.mål, 9. assists på 36 kamper AC Milan sin toppscorer og nummer tre på toppscorerlisten til Serie A.

LAFC nådde MLS Cup-finalen for to år på rad, og deres nåværende lag inkluderer spillere som Hugo Lloris, Cristian Olivera og Denis Bouanga.

Les på F7: Måtte betale tilbake 50 prosent av billettprisen da verdens beste spiller ikke tok av seg treningsdressen