Unai Emery

Nå er det snart over med spekulasjoner om hvem som skal ta over for Unai Emery når han forlater managerstolen om noen få dager. Paris Saint-Germain vil senere i dag eller mandag presentere erstatteren.

Det kan virke som om laget er fornøyd med årets sesong etter å ha vunnet alt som er mulig å vinne i Frankrike og allerede tatt sommerferie. Paris Saint-Germain tasset rundt på Parc des Princes da de tok imot Rennes til Ligue 1 kamp.

Les: Blir med 2000 prosents sannsynlighet, han har kontrakt

Etter 0 – 2 tapet snakket Paris Saint-Germains mektige sjef Nasser al-Khelaifi med pressen om at det straks blir klart hvem som skal erstatte avtroppende trener Unai Emery foran neste sesong.

«Jeg kan ikke si noe om hvem det er. Det kan imidlertid skje søndag eller mandag».

Det er mange som tipper Borussia Dortmund manager Thomas Tuchel som arvtager, men han er av like mange tippet som arvtager til Arsene Wenger i Arsenal. Andre som også er aktuelle er Chelsea manager Antonio Conte og så sier ryktene at Paris Saint-Germain skal ha fristet Manchester United manager Jose Mourinho med hinsides mye penger.

Arsene Wenger som mest sannsynlig går inn i en lederrolle i Paris Saint-Germain har en forkjærlighet for Real Madrid manager Zinedine Zidane. Da det gikk trått for dem i høst var han en sannsynlig kandidat som nå blir vanskeligere ettersom det har gått bedre etterhvert.

Noen mener også at de vil hente tilbake Carlo Ancelotti som var deres manager 2011/2012, men det er lite sannsynlig ettersom han mistet mye av glansen da han ikke lykkes med Bayern München. En annen italiener som nesten alle vil ha om dagen er Juventus manager Massimiliano Allegri.