Ut og skaff meg en ny Mbappé!. (foto: real, twitter)

Chelsea har en stor stjernetetthet i troppen sin, et utgangspunkt som ga Thomas Tuchel muligheten til å raske med seg et Champions League-trofé bare måneder etter ankomsten til Stamford Bridge. Med kaoset rundt tvangssalget av Chelsea jobber gribbene hardt for å nekte Tuchel hans beste spillere.

Antonio Rüdiger er bekreftet tapt for Tuchel, neste sesong blir det ifølge Goal Real Madrid på den tyske landslagsspilleren. Andreas Christensen er på god vei til Barcelona. Nå hevder Goal at Real Madrid har vist sin interesse for en annen av Tuchels favoritter: Reece James. Vingbacken har opparbeidet seg en posisjon i Premier League som en av de mest spennende på markedet, ifølge Goal har Real tatt kontakt med representantene til James for en potensiell overgang.

Les: Vincent Kompany på vei tilbake til Premier League!

22-åringen har kontrakt til 2025, men befinner seg som en av de viktigste spillerne i troppen til Tuchel langt unna toppen av lønnsstatistikken.

Hadde bra tak på Rashford. (foto: united, twitter)

Denne sommeren har Real fokus på å sikre seg Mbappé og Rüdiger (er på plass), i tillegg til å vinne kampen mot Liverpool og Chelsea i kampen om signaturen til Monaco-stjerna Aurelien Tchouameni.

Goal hevder Real Madrid derfor har peilet seg inn mot en James Reece-overgang sommeren 2023.

Reece er spilleren Chelsea minst av alt vil miste, men ifølge Goal ser Real Madrid en mulighet i hvordan Chelsea har håndtert forhandlingene, eller manglende sådan med høyrebacken proppfull av offensive gener og 5 scoringer og 6 assists på 21 Premier League-kamper.

Les: Mens Manchester United blør poeng har Rangnick skaffet seg ny jobb

De nye Chelsea-eierne har litt av en jobb foran seg med å skape ordning og reda i klubben. gribbene kretser i ring rundt Stamford Bridge og venter på sin mulighet. Real-gribben har blinket ut sitt neste bytte.