Ralf Rangnick

Som de fleste andre dobbeltarbeidende kommer helt sikkert midlertidig Manchester United manager Ralf Rangnick til å havne i tidsklamma. Den tyske treneren blir landslagssjef for Østerrike fra og med slutten av mai uten at det går ut over den jobben som han har avtalt med Manchester United etter hans tid som midlertidig manager er over.

Les: Vincent Kompany på vei tilbake til Premier League!

«Jeg ser virkelig frem til å spille en rolle i å hjelpe United med å bli en stormakt igjen»

Til sommeren når Erik ten Hag kommer og vil Rangnick i stedet ta en konsulentrolle på Old Trafford frem til 2024.

Det østerrikske fotballforbundet har lenge jobbet for å overbevise Rangnick. Han vil overta etter Franco Foda som fikk sparken etter at de gikk glipp av en plass i VM i Qatar.

Til tross for spekulasjoner om det motsatte, vil ikke rollen påvirke Rangnicks avtale med United, og han vil fortsatt være tilgjengelig for å gi råd om gjenoppbyggingen av massetroppen i henhold til vilkårene i avtalen hans.

«Det jeg kan fortelle deg og bekrefte er at jeg definitivt vil fortsette med min konsulentrolle ved slutten av sesongen og de neste to årene, og jeg ser veldig frem til det,» sa Rangnick etter torsdagens 1-1 uavgjort med Chelsea.

«Vi har ikke snakket, Erik og meg selv, men vi har snakket med styret om innholdet, profilen til jobben, innholdet i den konsulentrollen, vi snakket om det og derfor kan jeg nå bekrefte at jeg definitivt vil fortsette med det.»