Har fått Potters applaus. (foto: chelsea, twitter)

N’Golo Kante, Danny Drinkwater Ben Chilwell, Wesley Fofana. Det er ikke noe nytt at Chelsea finner sine spillere hos Leicester, nå er nestemann på vei over til Londonklubben.

Forskjellen med Fofana-signeringen i sommer, er at denne gangen åpner Leicester døra på vidt gap. Graham Potter skal ha flere midtstoppere å jobbe med. Fofana, Marc Cucurella og Kalidou Koulibaly, i januar hentes trolig Caglar Soyuncu.

LES: Henter inn treneren som brøt Zidanes historiske rekke

Den tyrkiske landslagsspilleren er på utløpende kontrakt, hos Rodgers har 26-åringen blitt skjøvet bakover i spilletiden, selv med Fofana ute av klubben. Ifølge Footballtransfers ønsker Leicester å cashe ut på midtstopperen i januar før han spaserer ut av King Power Stadium som free agent i sommer.

Chelsea er ikke den eneste som vifter med sin interesse. Inter Milan vurderer tyrkeren som en erstatter for Milan Skriniar, ifølge den tyrkiske journalisten Sabuncuoglu er agenten til Soyuncu allerede i forhandlinger med representanter fra Chelsea, Inter – og Villareal.

LES: Krise: Arsenal-stjerne har snudd i forhandlingene

Chelsea trenger spillere som ikke trenger introduksjon til Premier League og engelsk intensitet, Soyuncu har solide 91 kamper for Leicester i verdens tøffeste liga bak seg (totalt 124 kamper).