Tilbake i gode selskap Foto: Nottingham Forest

Nottingham Forest-eier Evangelos Marinakis ‘sønn Miltiadis har snakket om familiens ambisjoner for klubben etter opprykk til Premier League.

De greske milliardærene var til stede på Wembley da klubben deres slo Huddersfield Town 1-0 etter et selvmål av Chelsea-utlånte Levi Colwill.

Etter å ha jaktet opprykk siden de kjøpte det gamle storlaget i 2017, kan Marinakis-familien skryte av å ha oppnådd målene sine og gir manager Steve Cooper mye æren.

LES OGSÅ: Kaoset som kan gi Klopp drømmesigneringen

«Jeg føler meg utrolig,» sa Marinakis til GOAL. «Vi hentet en manager etter seks tap i de første åtte kampene av sesongen. Vi var nederst i ligaen med bare fire poeng.

«Det er vakkert fordi vi fikk vår første seier mot Huddersfield og nå oppnådde dette. Jeg vet ikke hvordan jeg skal beskrive det jeg føler det er utrolig.

«Jeg vil takke Steve som kom hit og forandret laget alt for laget. Vi synes han har gjort en utrolig jobb. Vi ønsker å takke spillerne våre som har ledet Nottingham Forest til denne store prestasjonen, de har prestert bedre denne sesongen.

«De utførte et mirakel etter en så dårlig start. Min far har alltid vært der og støttet laget, han gjør hva manageren vil, vi har gode fans. Dette er Steves mirakel.

«Dette er bare det første steget og reisen har bare så vidt begynt. Vi ønsker å investere og kjøpe spillere for å bygge et lag som kan konkurrere med alle i England.»

De to ganger europamesterne som vender tilbake til toppen vil tjene klubben anslagsvis 135 millioner pund ekstra i TV-inntekter.

Det er forstått at klubben igjen prøve å fornye kontrakten til den 20 år gamle vidunderbarnet Brennan Johnson.

Det kommer etter at Brentford fikk et sent bud på 15 millioner pund (19 millioner dollar) avvist i januar for den egenproduserte Forest-stjernen, som også har vært ønsket av Chelsea.

SISTE: Spissen forlater Liverpool i sommer!

De vil også prøve å signere Djed Spence, men Middlesbrough-spilleren som er på lån tiltrekker seg også oppmerksomhet fra Tottenham.

Fremtiden til James Garner som er på lån fra Manchester United er også usikker.

Men Forrest skal også ønske å bruke penger på Københavns Paul Mukairu, Jack Rudoni fra AFC Wimbledon og Josh Bowler fra Blackpool. West Hams høyt rangerte unge venstreback, Emmanuel Longelo, er også et navn som skal være ønsket for å gjøre troppen klar for Premier League.

«Jeg er veldig glad for spillerne og supporterne. Alle som er knyttet til fotballklubben fortjener dette i dag, og vi ser nå virkelig frem til en positiv fremtid.

«Det er lettelse og stolthet – dette handler ikke om meg, men det har forandret livet mitt, potensielt uansett. Vi har tatt Nottingham til Wembley i dag, vi har overtatt plassen og her er vi i Premier League.» Sa Forest-manager Cooper etter opprykket var sikret.