Holder ikke lenge... (foto: forest, twitter)

Det har vært stille fra Nottingham Forest så langt i sommer. Kanskje ikke så rart etter at klubben i sin første sesong tilbake i Premier League handlet spillere nok til to fotballag. Overlevelse i verdens tøffeste liga holdt så vidt for en av balløyas kuleste klubber, nå jobbes det med å få satt spillet og fylle på med de siste nødvendige forsterkningene. En landslagsspiller fra Elfenbenskysten skal inn på City Ground.

Du har kanskje ikke hørt om Ibrahim Sangaré, men det har PSG, Chelsea og Liverpool. Trioen med giganter har alle vært linket til den defensive midtbanespilleren. Etter overgangen fra Toulouse i 2021, har det blitt 133 kamper i PSV-drakta, for det ivorianske landslaget 31 kamper.

LES: Alt går likevel ikke på skinner med Rice-signeringen

Ifølge The Athletic har Steve Cooper og gjengen funnet sin mann på den defensive midtbanen i Sangaré og sendt inn bud. 25-åringen forlenget med Eredivisie-klubben for ett år siden, nå krever PSV 30 millioner euro for å slippe spilleren.

LES OGSÅ: Barcelona trakk seg fra budkamp med erkerivalen

Hjemmebane City Ground blir ikke helt som Anfield eller Stamford Bridge, men for Sangaré er dette en vei inn i verdens tøffeste liga.