Shea Charles, en svært glad vinner

Det er et av Manchester City sine store talenter som nå selges. 19 år gamle Shea Charles har for alvor fått erfare hvor høyt nivået er hos de himmelblå. – Etter en lang prat med manager Pep Guardiola ble det klart at Chaeles som bare har spilt en kamp for Manchester City sitt førstelag måtte dra videre for å få spilletid.

Charles har spilt åtte ganger for Nord-Irland, og han debuterte for Manchester City under sesongens siste kamp mot Brentford.

Les: Her er skammens liste

Shea Charles var denne sesongen sentral for Manchester City sitt andrelag som vant Premier League 2.

Southampton som hadde en forferdelig sesong i Premier League sist sesong som endte med nedrykk har ingen planer om å bli værende nede i Championship. – De bruker 15 millioner pund for å sikre seg en av Manchester City sine unge lovende.

Southampton-manager Russell Martin sa: «Shea er en veldig talentfull, intelligent og moden ung spiller med stort potensial til å utvikle spillet sitt med oss. Vi har fulgt ham nøye og vi er sikre på at han har de rette egenskapene til å hjelpe oss på veien. vi skal spille.»

«Alle i Manchester City ønsker Shea lykke til i neste fase av karrieren,» skrev Manchester City på deres nettside.

Charles er nå glad for å få sjansen til å spille regelmessig i Saints og ønsker å hjelpe klubben tilbake til Premier League.

– Jeg tror det viktigste for klubben er opprykk, da klubben hører hjemme i Premier League. Jeg gleder meg til å starte pre-season og spille i Championship, sier han på Southamptons hjemmeside.

LES OGSÅ: Tottenhams fjerde signering på plass

City skal også ha en videresalgsklausul og en tilbakekjøpsklausul i avtalen.

Charles kom, som niåring, til Manchester Citys operasjoner.