Litt gymping før kampstart gir resultater. (foto: spurs, twitter)

Harry Kane har ikke forlenget sin kontrakt med Tottenham. Tidenes toppscorer i klubben har i alle år vært helt lojal ovenfor klubben, helt til hans favorittmanager Mauricio Pochettino fikk sparken i november 2019.

I fjor sommer var han vært nær en milliardovergang til Manchester City, men ble nektet å dra. – Nå er det bare et år igjen av avtalen med Tottenham noe som gjør et nei til salg mye vanskeligere.

Den tyske storklubben Bayern München skal være enig med Harry Kane om de personlige betingelsene. – Etter et par budrunder har budet krøpet opp til 80 millioner euro.

Som et motsvar kunne The Telegraph melde at Spurs er forberedt på å gi Kane 400.000 pund i uken, dersom han fortsetter i London-klubben.

Les: Kicker: Mané ferdig hos Bayern München

Også Paris Saint-Germain har vært i kontakt med folkene til Harry Kane, men som Sport Bild skriver i dag har Kane utelukket en overgang til den franske storklubben, på grunn av sitt ønske om Bayern München. – Han vet, som alle oss andre at PSG ikke har samme «restriktive» bruk av penger som både Tottenham og Bayern München.

Bayern München trolig vil kvitte seg med syv spillere i sommer for å skape rom i klubbens budsjett for en Kane-signering. Det sies å handle om Ryan Gravenberch, Benjamin Pavard, Sadio Mané, Marcel Sabitzer, Yann Sommer, Alexander Nubel og Bouna Sarr.

Skulle Bayern München lykkes med å kvitte seg med alle de nevnte spillerne, er det mulig de bryter 100 millioner euro-barrieren for å signere Kane.

Les på Engelske klubber: Jordan Henderson lar seg friste av Steven Gerrard

Kane har scoret 280 mål og 64 assists på 435 kamper med Tottenham.