Nottingham Forest-manager Steve Cooper leter etter forsterkninger i forsvaret. (foto: forest, twitter)

Middlesbrough med Chris Wilder ved spakene er fornøyd med utviklingen til Isiah Jones, der forsvarsspilleren har fungert som en slags wingback denne sesong, godt tilpasset Wilders system. For nyopprykkede Nottingham Forest er dette glimrende nyheter.

Dette betyr at Boro-spiller Djed Spence, som denne sesongen har imponert på innleie hos Forest, sannsynligvis er klar for å forlate Riverside på permanent overgang. Høyrebacken har vært en av Steve Coopers betrodde i forsvaret med 42 av 46 Championship-kamper på banen. På søndag i playoff-finale mot Huddersfield var 21-åringen selvfølgelig med fra start.

LES: Nekter å la seg presse til «en Harry Kane»

Ifølge Sky Sports jobber Forest ikke overraskende med å gjøre overgangen permanent nå som de kan vifte med Premier League-debut for 21-åringen, med sine 102 Championship-kamper og klar for noe større.

Utfordringen til Nottingham Forest og Cooper er at noen andre klubber er også interessert i å sikre seg høyrebacken. Og ikke bare noen. Ifølge Sky Sports har Tottenham, Arsenal og Bayern München 21-åringen på radaren.

LES: Hvordan ødelegge verdens største klubb på 10 år

LES: Denne uken blir det signering – Conte får inn spiller som er vant til å heve trofeer

Vi anbefaler Forest om å bruke søndagens adrenalinkick etter opprykk til å overbevise Spence om at han bør ta noen sesonger hos dem. Maks spilletid i Premier League på et lag han vet setter ham høyt som spiller og der han passer perfekt inn? Vi mener Nottingham Forest har sterke forhandlingskort som kan gi 21-åringen en utmerket plattform videre i karrieren.

LES: Kaoset som kan gi Klopp drømmesigneringen