Der satt'n! (foto: forest, twitter)

Som vi digger å ha Forest tilbake i det beste selskapet. Nå rigges det for å bli der. På lørdag kom bekreftelsen på sommerens viktigste signering.

Det har vært ryktet de siste ukene, nå har Dean Henderson bestemt seg for hvor han han har de beste arbeidsforholdene for oppkjøring mot VM-sluttspillet. Valget falt på Nottingham Forest.

LES: ESPN: Chelsea klar med Granovskaia-erstatter

Da Ole Gunnar Solskjær og teamet hentet tilbake unge Dean Henderson etter 2019/20-sesongen som outstanding sisteskanse for Sheffield, fikk keeperen signaler om at hans tid nå var kommet på Old Trafford. For David de Gea ble ikke dette en manglende tillitserklæring, men en perfekt motivasjon for å kjempe seg tilbake til toppform. Resultatet ble at spanjolen nektet kronprins Henderson spilletid.

For 25-åringen endte det forrige sesong med puslete 458 minutter på kamparenaen, der nesten halvparten av tiden kom i Premier League 2.

Nottingham Forest har overlykkelig åpnet døra for leieavtale, og har sikret seg keeperen som bidro sterkt til at Sheffield United tok en råsterk 9. plass i Premier League, bare 12 poeng unna Champions League-billetten. Sesongen etter, uten Henderson på banen, endte det med nedrykk.

SE HENDERSONS BESTE REDNINGER 2021/22-SESONGEN:

LES: Andreas Pereira returnerer til Manchester United

Manchester United har selvfølgelig sikret seg mot at de ikke risikerer å møte Dean Henderson når de skal opp mot nykommer Forest, for alle parter er dette en vinn-vinn situasjon. Det vil si, hvis United klarer å holde David de Gea skadefri.