Andreas Pereira

Både Flamengo og Andreas Pereira ønsket at utlånet fra Manchester United skulle forlenges, men det har ikke så langt vist seg mulig på grunn av svært vanskelig økonomi. – Det er ikke bare klubben, men også landet som sliter, Brasil har nemlig en av verdens største idioter som president i Jair Bolsonaro.

Flamengo jobber med å skrape sammen penger til en permanent opphold, men det går trått og Andreas Pereira sin tid i klubben er nå bekreftet over og flybillett «hjem» til England er bestilt.

Pereira avsluttet sterkt med å score eneste mål i Copa Libertadores 8.delsfinalen mot Deportes Tolima og ble kåret til banens beste.

Les: Tidenes best betalte Liverpool-spiller har endelig signert

Flamengo har gitt opp en permanent overgang i denne omgangen selv om Manchester United reduserte sitt prisforlangende til omtrent 120 millioner kroner.

SE DE BESTE FRISPARKMÅLENE I PREMIER LEAGUE 2021/22:

LES: Solgt for 400 millioner! – Fant gnisten hjemme i Porto etter å ha floppet i Premier League

Andreas Pereira har ett år igjen av kontrakten med Manchester United. – Det er likevel lite trolig han går inn i troppen til Erik ten Hag. Fulham har allerede kommet med et bud på 95 millioner kroner. Ballen ser ut til å rulle, flere klubber lurer i sivet og så snart prisforlangende blir møtt blir det salg.