Henrikh Mkhitaryan

Roma manager Jose Mourinho har egentlig bare seg selv å skylde på når han får den armenske angriperende midtbanespilleren Henrikh Mkhitaryan rett i fleisen neste sesong. Litt krusninger og diskusjoner rundt spillestil var nok til at Jose Mourinho mistet interessen og lot kontrakten gå ut på dato.

Nå fri til å gjøre akkurat som han vil går han til Inter Milan som har seriøse ambisjoner om å ta seriegull i år etter en 2.-plass «gitt til stadionkamerat AS Milan. – Allerede har manager Simone Inzaghi fått inn Romelu Lukaku på en låneavtale fra Chelsea og Ajax keeper André Onana på gratis overgang.

Les: Andreas Pereira returnerer til Manchester United

Jose Mourinho som aller helst ville sett Henrikh Mkhitaryan til tilbake til Armensk fotball, i det miste ikke til en av deres største konkurrenter skal ha forsøkt å gjøre et siste stunt for å få 33 åringen til å bli en sesong til. – Det som ytterligere skal ha irritert Jose Mourinho var da Somone Inzaghi på på Rai 1 på spørsmål om hvem de så på som farligst i deres jakt på seriegull ikke nevnte Roma.

Den armenske midtbanespilleren har signert en toårskontrakt med laget som kom på 2.-plass i ligaen sist sesong.

SE DE BESTE ASSISTENE I PREMIER LEAGUE 2021/22:

Les: Tidenes best betalte Liverpool-spiller har endelig signert

Mkhitaryan har blant annet spilt for Borussia Dortmund, Manchester United og Arsenal før turen gikk til Italia og Serie A. Sist sesong vant han conferenceligaen med Roma.