Hjem Fotball Det norske landslaget står i fare for å miste et enormt balltalent til Marokko
Det norske landslaget står i fare for å miste et enormt balltalent til Marokko

Det norske landslaget står i fare for å miste et enormt balltalent til Marokko

august 9, 2017

Et kjennetegn i Norge generelt er lange beslutningsprosessen og bøtter med bevis for at noen duger før man gir dem en sjanse.  Det Norske landslaget har gang på gang bevist at de er enda verre. Mulig det er pampekulturen i Fotballforbundet som gjør de rekrutterer fra den tregeste delen av befolkningen.  – målet nå er at vi kvalifiserer oss til et internasjonalt mesterskap innen 20 år. 

Rafik Zekhnini kom seg ut av et av norges rikeste skogs og landbruksomrråder og til Italia og Serie A.  Fiorentina hadde i lengre tid fulgt den meget tekniske og raske norsk marokkanske vingen. Siden de signerte han for kort tid siden,har de blitt treningskamper i forkant av seriestarten.

Han har lenge vært norges desidert beste teknikker, men spillestilen i Eliteserien og Odd har ikke vært av en slik karakter at det bygger opp under tekniske spillere.

I sitt rette element er det mange som har fått opp øynene for Rafik og man lurer på landslagsspill. Han har allerede spilt noen U21 landskamper, men nå kan godt det norske flagget byttes ut med det marokanske.

Må må ut fingeren nå – førstemann til mølla

Zafik Zekhini har to pass, og dermed mulighet til å velge et landslag, hva blir det Norge eller Marokko?

 

Til lokalavisen for Telemark Varden sier Rafik: «At jeg ikke vet noe ennå og at jeg her og nå konsentrerer meg om det som skjer akkurat nå. Så får vi se hvem som er førstemann til mølla.  Blir jeg tatt ut der (red Marokko), stiller jeg opp.»

Eurosport har kontaktet toppfotballsjef Nils Johan Semb og fått følgende SMS tilbake:  «Vi ønsker naturligvis at han skal spille for Norge. Han har et stort potensial og spiller nå på U21»

Ganske underholdene å si at noen som allerede har fått innpass i en av verdens tøffeste serier, har potensial! Rafik er allerede mer enn god nok, Marokko skjønner det og kommer til å ta han ut ved første mulighet, hvis Norge ikke slutter å somle.

Rafik vil få ekstrem kamperfaring i Serie A, Fiorentina møter Inter Milan neste helg og så bøtter det på med formidable motstandere som Roma og Juventus. Zekhnini vil ikke skuffe noen, han er født i Norge og har stor del av sin familie i Marokko, han har enda ikke tatt valget for hvilket lag han vil spille for.  Vi krysser fingrene for at det ikke er oss som blir skuffet og ber samtidig pent om at Norges Fotballforbunds hurtigarbeidende komite for vurdering av nye talenter jobber litt raskere.

 

 

.

Les også: