Enough now. (foto: united, twitter)

Manchester United keeper Dean Henderson er skuffet over at manager Erik ten Hag ikke bare valgte å se bort fra han som ny førtekeeper etter David de Gea forlot Old Trafford tidligere i sommer, men også hindret en overgang til Nottingham Forest.

Nottingham Forest kunne ikke vente på Manchester United og bestemte seg for å bringe den amerikanske keeperen Matt Turner på en gunstig avtale istedenfor.

Les: Eddie Howe forklarer hvorfor han aldri kunne bli venn med Liverpool-manager Jürgen Klopp

Dean Henderson holdes fortsatt tilbake i påvente av «større keepersikkerhet» samtidig som Crystal Palace står og tripper.

Manchester United valgte Inter Milan keeper Andre Onana som sin nye førstekeeper, mye på grunn av den gode relasjonen som Erik ten Hag og Andre Onana fikk mens de begge var i Ajax. – Dean Henderson kan nå reddes fra benken av den 25 år gale Fenerbahce- og Tyrkia-keeperen Altay Bayindir.

Talksport melder i morgentimene i dag at en overgang er muntlig avtalt og at Altay Bayindir som aldri har spilt for en klubb utenfor Tyrkia flyr til England for å sluttføre en avtale og besøke legen til Manchester United.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by ALTAY BAYINDIR (@altaaybyndr_1)

Dean Henderson er nå fri til å dra til Crystal Palace på et allerede i prinsippet avtalt utlån med kjøpsopsjon.

Les på F7: Whitesnake-gitarist Bernie Marsden er død

Dean Henderson har hatt en imponerende karriere så langt, og her er noen av høydepunktene:
● Han begynte sin fotballkarriere i Carlisle United, før han ble med i Manchester Uniteds akademi i 2011.
● Han har vært utlånt til flere klubber i lavere divisjoner, som Stockport County, Grimsby Town, Shrewsbury Town og Sheffield United.
● Han var en del av det engelske U20-landslaget som vant FIFA U-20 World Cup i 2017.
● Han debuterte i Premier League med Sheffield United i 2019, og ble kåret til klubbens årets spiller etter å ha holdt 13 rene bur på 36 kamper.
● Han returnerte til Manchester United i 2020, og signerte en ny kontrakt fram til 2025. Han har spilt 13 kamper for klubben, og har konkurrert med David de Gea om keeperplassen.
● Han debuterte for det engelske A-landslaget i november 2020, da han kom inn som innbytter for Nick Pope i en vennskapskamp mot Irland. Han var også med i troppen som tok sølv i UEFA Euro 2020.
● I 2022 ble han lånt ut til Nottingham Forest for å få mer spilletid. Han har spilt 18 kamper for klubben, og har holdt seks rene bur.

Les: Kamp om Coutinho-signaturen