Toppformen som aldri kom i den hvite drakta. (foto: real, twitter)

Eden Hazard har et stort behov for å reise seg sportslig. Belgieren har euros så det holder til dette og neste liv, etter å ha tronet på øverste del av lønnshierarkiet hos Real Madrid siden 2019. Det er det eneste oppløftende fra det fire år lange oppholdet, på San Bernabeu vil 32-åringen for evig og alltid bli stående som en av klubbhistoriens dyreste og største flopper. Nå får den tidligere Chelsea-superstjerna en ny sjanse.

La Liga er Hazard ferdig med, nå jobbes det for å gi belgieren comeback i ligaen han brukte som sin egen lekegrind. Footballtransfers understands at Crystal Palace jobber intenst for å overtale free agent Hazard til å dra på seg Palace-drakta for en siste runde i Premier League.

LES: Kamp om Coutinho-signaturen

Roy Hodgson vet godt de ikke kan forvente en Chelsea-versjon av Hazard, ifølge Footballtransfers vil belgieren få tilbud om en sesongavtale med lønnsstruktur pay-as-you-play. Med andre ord vil Hazard belaste Palace-regnskapet med en lav fastlønn, der utgiftene med å ha Hazard i troppen øker i takt med spilletid og prestasjoner.

Kort og godt en genial løsning for klubb og den søkkrike spilleren som sårt trenger sportslig opptur før han pensjonerer seg.

Footballtransfers mener bestemt Hazard vil være fristet til å ta en siste avskjed med Premier League og vise frem magien han har potensiale til – uten presset om å være skadefri og kampklar til 30-40 kamper i sesongen.

LES OGSÅ: Liverpool som har den minste troppen i Premier League kan miste sin største stjerne