N'Golo Kanté

For hver dag som går uten en forlengelse av N’Golo Kanté sin kontrakt med Chelsea er en dag hvor usikkerheten vokser. Etter at nye eiere kom inn i fjor sommer har nye spillere til en verdi av nesten syv milliarder kroner kommet inn portene på Stamford Bridge.

Ute med skade, mens nye superstjerner spiller seg inn i franskmannens posisjon har ført til mye usikkerhet.

Etter å ha væt ute i syv måneder ute etter en hamstringoperasjon var N’Golo Kanté endelig tilbake på banen i vennskapskamp tidligere denne uken.

Graham Potter sa det var «flott» å ha ham tilbake, men la til: «Vi må være oppmerksomme på det faktum at han har hatt en lang skade, og vi må ta de neste skrittene for å få ham opp i riktig fart i Premier League.»

Det sammen med ny manager har ført til store endringer, også for den franske defensive midtbanespilleren som har vært med de blå siden 2016. – For bare noen få dager siden kom det meldinger om at N’Golo Kanté hadde bestemt seg for å dra videre og at dialog var opprettet med flere klubber både i Premier League og hjemme i Frankrike.

Les: Manchester United går etter danske med seriøse Haaland vibber

N’Golo Kanté som ikke var med til Qatar-VM på grunn av skader og påfølgende lite spilletid er fast bestemt for å spille seg inn igjen på verdens for øyeblikket nest beste landslag var i tvil om Chelsea var stedet å gjøre det. Etter en samtale med manager Graham Potter og resten av klubbens ledelse skal han ha fått forsikringer om at han er en viktig del av laget og planene for fremtiden.

Etter dette har forhandlinger startet. Sky Sports melder at partene i prinsippet er enige om en forlengelse for kontrakten som går ut i juni. N’Golo Kanté sitt krav om to år skal være innfridd, det ligger også en mulighet for ett års forlengelse.

Les: Hele syv spillere står på Arsenal sin ut-liste