Islandske Runar Alex Runarsson er høyest (Bilde Insta)

Det er klart for en skikkelig vårrengjøring i Arsenal, det skal ryddes for å forberede seg til neste sesong, første sesong på veldig lenge hvor de med stor sannsynlighet vil være regjerende mestre.

Med en kamp mer spilt en Manchester City på andre troner de på førsteplass i Premier League med 69 poeng, hele 8 poeng over sin nærmeste og i praksis eneste utfordrer. (Manchester United på tredjeplass har bare 50.poeng)

Les: Kommer bud fra Premier League Barcelona ikke kan avslå

Her er listen som Sky har satt opp:

London-klubben å kvitte seg med Nicolas Pepe, som for tiden er på lån i Nice og har kontrakt til 2024, Ainsley Maitland-Niles, som er på lån i Southampton og er på utløpende kontrakt, Albert Sambi Lokonga , som er på lån i Crystal Palace og har kontrakt til 2026, Nuno Tavares som er på lån hos Marseille og har kontrakt til 2025, Pablo Mari som er på lån med Monza og har kontrakt til 2024, Cedric Soares, som er på utlån med Fulham og har kontrakt ut 2024, samt Runar Alex Runarsson, som er utlånt til Alanyaspor og har kontrakt ut 2024.

Arsenal kan hente inn viktige penger til alle de nevnte spillerne – i tillegg til Maitland-Niles. Arsenal har lenge vist de kommer til å tape penger Nicolas Pepe som de hentet fra Nice for 80 millioner euro sommeren 2019. Siden har hatt vanskeligheter med å leve opp til de høye forventningene til ham. Han har scoret 27 mål på 112 kamper med Arsenal.

Les på F7: Gode nyheter til deg som elsker kaffe