The One, the Only. (foto: psg, twitter)

For noen dager siden gikk PSG-bossen ut og sendte noen kommentarer som sådde tvil om Neymars fremtid i klubben. Få, om ingen vil bli overrasket hvis den brasilianske superstjernen forsvinner bort fra Parc des Princes i sommer. Likevel, hvem i huleste er villig til å ta over lønnsforpliktelsene til Neymar når Barcelona er økonomisk vingeklippet? Den franske storavisen L’Équipe hevder avgjørelsen allerede er tatt.

Neymar betyr solide inntekter i salg av supporterdrakter og annet dill, men med rundt 10 millioner i ukelønn (capology.com) som har gitt PSG null scoringer i Champions League og 13 i Ligue 1 denne sesongen, finnes det en grense selv for oljefondet i Paris.

LES: Skulle hentes til Manchester United – Bundesligas beste har skjønt dette løpet er kjørt

Men med ingen reelle kjøpskandidater som er villig til ta over lønnsutgiften til 30-åringen, eller gi PSG igjen på investeringen på godt over to milliarder i 2017-euros da de hentet Neymar fra Barcelona, går det én vei. Neymar og PSG er låst i arbeidsforholdet.

I mai 2021 signerte Neymar på kontraktsforlengelse til sommeren 2025, ifølge L’ Equipe inkluderte den opsjon på ytterligere sesonger, noe PSG skal benytte seg av i løpet av de neste dagene. Dette betyr at Neymars kontrakt vil løpe til 2027, noe som vi tolker vil gjøre brasilianeren til PSG-spiller mer eller mindre ut resten av karrieren.

Her har du klipp av fotballartisteri fra Neymar i den gule brasil-drakta, der det meste stemmer:

LES: Vil hente Gareth Bale hjem!