Ikke helt klar for verdens tøffeste liga. (foto: wolves, twitter)

Da det ble kjent at Diogo Jota var ferdig hos Wolves og på vei til Anfield i 2020, hadde en ung Liverpool-spiller allerede gått andre veien fra Anfield til Molineux. Den da 18 år gamle Ki-Jana Hoever hadde to år bak seg hos de røde, der han skrev seg inn i klubbhistorien som fjerdeyngste målscorer gjennom tidene.

Det var høye forventninger til den unge nederlenderen hos Liverpool og alt skulle være klart for å vokse i Liverpool, men tenåringene som kommer gjennom spilletid-nåløyet til klubben med tittel ambisjoner, er knøttlite. Med Neco Williams foran seg i køen, ble det exit på Hoever.

LES: Neymar slipper å lure på hvor han skal spille resten av karrieren

Det var Nuno Santo som hentet høyrebacken til Molineux, men forsvant selv fra klubben i begynnelsen av 2021.

Når kalenderen viser sommer 2022, står 20-åringen med totalt 25 kamper på banen i Wolves-drakta, forrige sesong ble det puslete 485 minutter på banen for seniorlaget. En lite tilfredsstillende tilværelse for en spiller på største talenter-lista. Det er derfor ikke overraskende at den nederlandske U21-landslagsspilleren blir sendt på utleie i en liga han vil få sine muligheter.

PSV har åpnet porten til den tidligere ungdomsspilleren hos Ajax, men fikk ikke lurt inn en kjøpsopsjon i leieavtalen.

LES: Liverpool Echo: Nå som Sadio Mane drar deles kortene ut på nytt

-Vi henter Ki-Jana fordi vi er overbeviste om hans kvaliteter. En leiekontrakt med kjøpsopsjon var ikke en mulighet, siden Wolverhampton ganske nylig betalte en stor overgangssum for ham, sier PSV-direktør John de Jong til klubbens hjemmeside.

Da legges det til rette for at Hoever skal få gjennombruddet sitt. Smart trekk av Wolves, denne spilleren har et potensiale som ikke skal søles bort på benken.