Eddie Howe (foto: Newcastle, x)

Med både Sven Botman og Jamaal Lascelles har Newcastle manager Eddie Howe fått erfare hvor sårbare de er i forsvarsrekken. De landet på 7.plass i årets sesong en plass over Manchester United som også har problemer med midtstoppere og har hatt samme ide om å hente Lloyd Kelly fra Bournemouth.

Den engelske midtbanespilleren har lagt merke til at det er stor interesse for hans signatur og valgte å la sin kontrakt med AFC Bournemouth løpe ut på dato. – Dessuten ønsker han å spille fotball i Europa og kjempe seg til en plass på det engelske landslaget. Da må han til et lag som har større ambisjoner.

LES: Southgate gjør seg klar for neste trenerjobb

For tre uker siden tok Kelly farvel med Bournemoth fansen, klubben han kom til for fem år siden.

I og med at han er gratis om noen dager har også Barcelona og Juventus (som er eksperter på bosman spillere) hatt speidere på Vitality Stadium gjennom vårsesongen.

Fabrizio Romano medler i dag at det er Newcastle som stikker av med signaturen til Lloyd Kelly. 25 åringen skal ha fått en kontrakt frem til sommeren 2028.

Les på F7: Elefanter har navn

Kelly spilte 23 kamper i Premier League i fjor og er notert for én målgivende pasning. 25-åringen gikk glipp av flere uker av sesongen på grunn av diverse skader, men han har vært skadefri siden slutten av mars.