Hansi Flick.

Hansi Flick skal bruke sommeren til å sette preg på sin Barcelona-tropp. Med La Liga-gigantens økonomiske tvangstrøye og krav om spillersalg, må den nye treneren tenke nytt når det gjelder å hente inn noen favorittspillere. En tidligere Bayern München-spiller er nå på blokka hos Barcelona.

Angelo Stiller jobbet seg oppover akademiet hos Bayern München, ble hentet opp til førstelaget i 2020/21-sesongen av Hansi Flick. Den defensive midtbanespilleren fikk tre kamper, før det bar på exit samtidig med Flick. Treneren valgte det tyske landslaget, Stiller ende hos Hoffenheim.

LES: Southgate gjør seg klar for neste trenerjobb

Det er likevel den siste sesongen som har gitt Stiller et stort løft. Med 34 kamper for Stuttgart har 23-åringen vært med på en eventyrlig reise for den tidligere 2. bundesligaklubben til andreplass i Bundesliga – foran Bayern München.

Ifølge spanske Sport har Flick bestilt Stiller til Barcelona. Det nevnes ikke overgangspris, men transfermarkt plasserer midtbanespilleren til markedspris på 20 millioner euro. Altså, en signering selv Barcelona skal ha råd til.

ENGELSKE KLUBBER: Premier League-gigant har bestemt seg for å hente Xabi Alonso