Fantastisk

Public Investment Fund, som eier Newcastle, har kjøpt majoritetsandelen i fire ledende klubber i Saudi-Arabia.

Latterlig!

Noe som vil være en umulighet i alle andre land i verden nesten er nå en realitet i Saudi-Arabia klubber med samme eier i samme liga spiller mot hverandre.

Les: Glazer-familien sin somling ødelegger for Erik ten Hag

For å finansiere det hele manipulerer de til enhver tid oljeprisen for å få høyes mulig bensinpriser. – Hvis du lurer på hvem som betaler for galskapen. Det er du hver gang du fyller bensin eller skrur på en lyspære.

Latterlig når samme eier finansierer klubbene som skal kjempe mot hverandre. -Ligaen blir like spennende om å legge kabal. .

Det statlige investeringsfondet i Saudi-Arabia kjøpte Newcastle i 2021 av Mike Ashley for 400 millioner euro, og nå er fondet igang igjen overtatt aksjemajoriteten i fire klubber i Saudi-Arabia. – Dette blir sett på som en forberedelse fra kongefamilien for å kunne finansiere Karim Benzema og Lionel Messi.

Her snakker vi om tre klubber fra den beste saudiarabiske ligaen og en fra den nest beste. Al Ittihad, Al Ahli, Al Nassr og Al Hilal er klubbene der investeringsfondet har overtatt 75 % av aksjene.

Den portugisiske stjernen Cristiano Ronaldo spiller for tiden for Al Nassr, og han kan snart være i samme liga som andre stjerner. Karim Benzema og Lionel Messi er de neste som skal kjøpes for milliarder for å spille fotball på amatørnivå.

Les: Denne gangen ender Pau Torres i Premier League