Torres. (foto: villareal, twitter)

De siste sesongene har Pau Torres vært linket til flere av storklubbene i Premier League. Villareal har overbevist mdtstopperen om å bli, men denne sommeren er situasjonen en annen.

For det første går 26-åringen inn i sitt siste år av kontrakten og La Liga-klubben kan ende opp med å tvinges til salg for å hindre at Torres spaserer ut som free agent neste sommer. For det andre styrer Torres sin tidligere Villareal-trener en av de mest offensive klubbene i Premier League.

LES: Totalt overraskende Benzema-exit sender Real Madrid på intens handletur i Premier League

For etter at Unai Emery har vist sin verdi på Villa Park med 7. plass i Premier League og billett til Conference League, har klubbeier signalisert at det skal brukes godt med penger på sommerens overgangsmarked.

Ifølge Football-Insiders kilde har Aston Villa nå gjort an official move for å signere Torres. 26-åringen har vært på radaren til klubber som Tottenham og Man United, Emery, Villas budsjett og Villareals behov for å cashe inn på en av sine største ressurser taler for at det godt kan ende opp på Villa Park for den spanske landslagsspilleren.

LES OGSÅ: Chelsea kan nå bare glemme Tammy Abraham

Torres husker godt moroa med Emery som Villareal-trener forrige sesong, da klubben nesten lurte til seg Liverpools finalebillett til Champions League.