Er lovet Højlund. (foto: united, twitter)

De røde djevlene har hatt en over middels sesong under manager Erik ten Hag, og har vunnet Carabao Cup i tillegg til å kvalifisere seg til Champions League. – Man skulle tro at den nederlandske manageren ville få litt frie tøyler for å bygge opp et vinnende lag, men tøylene har blitt ytterligere strammet inn etter at avgjørelsen om hvem som skal få kjøpe klubben er utsatt igjen.

Salgsprosessen og Glazers somling har flere ganger blitt poengtert av sjefene i Mancheste United, inkludert Erik ten Hag ikke vil gå ut over sommerens overgangsmarked. – Allerede nå ser vi tendenser hos eierne til at fokuset er på egne sugerør inn i klubbkassa fremfor å bygge noe for fremtiden.

Les: Denne gangen ender Pau Torres i Premier League

Nå skal hver eneste bevegelse godkjennes av styret hvor Glazer-familien har bukta og begge endene. – Tidligere i dag har styret i følge ESPN gitt grønt lys til å forfølge en sommeravtale for Chelsea-midtbanespilleren Mason Mount,

ed har fått grønt lys fra Glazers til å forfølge en sommeravtale for Chelsea-midtbanespilleren Mason Mount, ifølge ESPN.

Styret inkludert Joel og Avram Glazer har «gitt grønt lys» for denne ene overgangen, men Ten Hag er fortsatt i mørket om overgangsbudsjettet.

Det er rapportert at Glazers fortsatt er i samtaler om en overtakelse med Sheikh Jassim og Sir Jim Ratcliffe, men en overføring av eierskap vil sannsynligvis ta tid. – Om det i det hele tatt skjer.

Ten Hag trenger betydelig støtte fra Glazers
United-fansen forventet en overtakelse før slutten av sesongen, men det har ikke skjedd Glazers har ennå for å ta noen beslutning om et mulig salg.

LES: Totalt overraskende Benzema-exit sender Real Madrid på intens handletur i Premier League

Ten Hag trenger betydelig støtte fra dem. Mount, verdsatt til £70 millioner, ville være et kvalitetsoppkjøp for nummer åtte-rollen, men United trenger flere spilleroppgraderinger.

En markeringsspiss er en nødvendighet for å konkurrere om ligatittelen mens klubben kan forfølge en annen midtstopper i verdensklasse. Kim Min-jae er på radaren deres.

United krever også sterk konkurranse for David de Gea mellom stengene. De må kanskje bruke en stor sum hvis de er ute etter å signere Porto-stjernen Diogo Costa.

Etter vår mening trenger Ten Hag et forhåndsbudsjett på minst 200 millioner pund denne sommeren. Ytterligere 100 pund millioner kan bli lagt til fra salg av spillere.