Klubbpresident Perez.

Vi får fortsatt vondt når vi tenker på exiten til El Capitan fra Real Madrid. Fotballkrigeren Sergio Ramos hadde siden 2005 vært en stor suksessfaktor hos kongeklubben før han ble vurdert «for gammel og grå» forrige sommer. Nå er det spilleren med flest titler i i klubbens historie som får en tilsvarende behandling.

Sergio Ramos hadde ingen intensjon om å forlate San Bernabeu, men trengte forutsigbarhet utover ettårskontrakten Real var villig til å gi ham (som de senere trakk tilbake). Marcelo har siden 2007 vært i klubben, i juni løper kontrakten ut for brasilianeren.

LES: Bundesligas neststørste toppscorer har signert til 2027

Det var i løpet av sesongens siste La Liga-kamp mot Real Betis (0-0), 20. mai, at kameraene fanget opp samtalen som beskriver 34-åringens frustrasjon.

Ifølge Marca fanget et av de nærgående kameraene mot Real-benken opp samtalen mellom Marcelo og Lucas Vazques.

(fra marca)

Marcelo: -Klubben kommer ikke til å forlenge (kontrakten min). Jeg har vært f»king eksemplarisk.

Vazquez: -Det er utrolig, mann, vi var ikke klare over det.

Marcelo: -Jeg ønsker å bli, jeg har sagt det 50 000 ganger.

En Real Madrid-spiller er svingodt betalt for å takle avslag, men når du har vært lojal i så mange år som Ramos og Marcelo, gjennom en epoke som i tillegg har vært ekstremt suksessfull for klubben, da bør Real kunne vise respekt.

I Marcelos tilfelle snakker vi om spilleren med 24 titler, flest i klubben historie (Marca): 4 Champions League, 4 VM for klubblag, 3 UEFA Super Cup, 6 La liga, 2 Copa del Rey og 5 Supercopa de Espana.

LES: Goal: Arsenal har snudd situasjonen – mister ikke Eddie Nketiah

Da skjønner vi Marcelos frustrasjon. Det handler om respekt, selv om 34-åringen «bare» har vært 18 kamper på banen denne sesongen.