What do you say, Harry?

Gary Neville tror Christian Eriksen kan følge i fotsporene til Xherdan Shaqiri og har oppfordret Liverpool til å signere den danske midtbanespilleren i sommer.

Shaqiri var et røverkjøp på 13 millioner pund fra Stoke i juli 2018 etter at Liverpool aktiverte Stoke-midtbanespillerens frigjøringsklausul. Den sveitsiske stjernen spilte 63 ganger for Liverpool og vant Premier League og Champions League.

Neville tror Eriksen kan være en like bra signering som Shaqiri, muligens enda bedre!.

LES: Goal: Arsenal har snudd situasjonen – mister ikke Eddie Nketiah

30-åringen ville representert et kupp for den som er villig til å ta sjansen på den tidligere Spurs-playmakeren.

De fleste har en knapp på Tottenham! – Der kan han spille med tidligere lagkamerater og spille i Champions League, noe han ikke har muligheten til i Brentford.

Eriksen, som har en måned igjen av kontrakten, har vist med Bees at han fortsatt kan ha en enorm innvirkning i Premier League. Og Neville tror Jürgen Klopp ville fått en spiller å stole på.

I en tale på The Overlap Fan Debate sa Neville: «Jeg tror Eriksen vil bli plukket av en stor klubb. Han kan vise lojalitet, for å være rettferdig, på grunn av det Brentford har gjort for ham.

«Jeg forteller deg hva, hvis du var en topp seks-klubb som så på en midtbanetreer og du ville at en spiller skulle gå inn der og spille 30 kamper for deg i en laglignende situasjon, ville du tatt ham]. Han kunne spille for Manchester City, han kunne spille for Liverpool, han kunne spille for hvilken som helst av de seks beste.

«Jeg sier ikke at han starter hver uke, men han kan komme. Se på hva Shaqiri gjorde i Liverpool i to eller tre år der. Hvis Liverpool er på utkikk etter en midtbanespiller for for eksempel Thiago [Alcantara] – som blir litt skadet – hvorfor ville du ikke se på Eriksen?

«Hvorfor ville du ikke se til ham for å komme inn i to sesonger og gjøre en jobb for deg med det? Han er genial. Han er en strålende proff, han er en god spiller, kvaliteten hans på ballen er utrolig. For å være rettferdig spilte Brentford her [på Old Trafford], det var en av kampene United vant, men noen av Eriksens pasninger i den kampen var ute av denne verden på Old Trafford.

Les: Real Madrid forsøker seg med et bud på bare 1,3 milliarder

Eriksen har ennå ikke bestemt seg for fremtiden
«Jeg tenkte bare på det da, men Liverpool trenger midtbanespillere, de trenger folk med kvalitet for å mate spissene og for å være rettferdig, hvorfor skulle du ikke [signere Eriksen]? De gjorde det med Shaqiri.»