Cristopher Nkunku

Sjefene på Old Trafford vet det blir knalltøff konkurranse for å sikre seg 24 år gamle Christopher Nkunku som for en uke siden ble kåret til sesongens spiller i Bundesliga. – Ikke så rart han har vært en sann plage for forsvarere hele sesongen med hensynsløse rykk, kreativ og direkte nyskapende dribleferdigheter og en smarthet som normalt bare sees hos spillere som har vært i gamet i mange år.

RB Leipzig benytter han i alle angripende posisjoner på midten, men han trives best som rommet bak en ren spiss. Manchester United har store problemer på banen, men ingen problemer i banken. – Det har bestemt seg for å kaste seg inn i kampen

Christopher Nkunku er en helt annen spiller enn Paris Saint-Germain solgte til RB Leipzig for 13 millioner euro for tre år siden. – Den tyske storklubben havnet på den siste Champions League plassen denne sesongen og manager Domenico Tedesco kan takke sin franske komet for det. Transfermark har ved hver eneste oppdatering økt verdien til Nkundu og er nå oppe i 65 millioner euro. – Absolutt ingen tror det er i nærheten av å nok for den klubben som vil få til en overgang.

LES: Bundesligas neststørste toppscorer har signert til 2027

Sky Sports melder at Manchester United engelskmennene være i kontakt med spillerens agent, og det er forventet at det kan komme et offisielt bud allerede neste uke. – Dette samtidig som RB Leipzig som har store energidrikkpenger i ryggen jobber med å forlenge avtalen ut over sommeren 2024.

Ledelsen i Manchester United anser Nkunku som et av hovedmålene i sommer. Også Chelsea, AC Milan, Real Madrid, Sevilla og Bayern München har vist interesse for franskmannen. – En ting er sikkert, det blir kamp om Bundesligas beste.

LES: Goal: Arsenal har snudd situasjonen – mister ikke Eddie Nketiah