Mr. Kane. (foto: Bayern München)

Det som virket som et helt uvirkelig scenario, der Vincent Kompany går direkte fra nedrykk Premier League med Burnley til trenerjobb hos giganten Bayern München, har den siste uken blitt mer og mer virkelig. Mye tyder på at City-legenden tar over tøylene etter Thomas Tuchel, engelsk media kaster seg på for å finne ut hvilke spillere som Mr. Kompany kommer til å bestille som ny Bayern-trener.

Vi tar alltid påstander fra The Sun med en neve salt, men i denne sammenhengen høres det realistisk ut. Den engelske blekka hevder Kompany har en ønskespiller han vil ha med seg til Bundesliga. Spilleren bærer City-drakta, men har langt fra plassen han forventer og fortjener hos Guardiola.

LES: En av verdens beste keepere ser mot Premier League

Det dreier seg selvfølgelig om Jack Grealish. Den tidligere Aston Villa-kapteinen har nettopp sanket sin tredje Premier League-tittel, men har denne sesongen ikke vært en av Peps foretrukne spillere på venstrevingen.

Mye tyder på at Grealish ikke har plassen han forventet i Guardiolas angrepsspill, The Sun hevder Kompany har gitt Bayern-ledelsen signaler han ønsker å ha med seg Grealish for å teame opp med landslagskompis Kane.

Høres ikke ulogisk ut.

ENGELSKE KLUBBER: Tidligere Manchester United-assistent danket ut Guardiola og Arteta!