Ruben Amorim

Den røde løperen var rullet ut fra Anfield, meldte engelsk media. Ruben Amorim var utpekt som arvtageren til Jürgen Klopp, møte i London var booket tidligere i måneden. Så ble det full stans. Suksesstreneren hos Sporting spilte på to hester og var i møter med både Liverpool og West Ham, men begge klubben fortsetter med andre kandidater. Dette betyr likevel ikke at Amorim ser Premier League-døra lukkes.

Den hyperaktive overgangsjournalisten har fått med seg historien bak kulissene og deler som vanlig entusiastisk med «oss dødelige»

LES: Ratcliffe går drastisk til verks hos Manchester United

-På et tidspunkt så det ut til at Ruben Amorim var frontrunner for Liverpool-jobben, men det var aldri en fullført avtale, aldri noe avtalt. Liverpool snakket med Amorims leir, de hadde kontakt da Liverpool ble informert om utkjøpsklausuler og detaljer om kontrakten hans hos Sporting, men han var bare en av kandidatene, aldri en ferdig avtale, aldri en muntlig avtale, aldri den utvalgte. Det var en samtale og det var interesse, det er det, begynner Romano til Caught Offiside.


-Likevel vil Amorim elske å jobbe i Premier League. Han håper fortsatt på den løsningen, blir jeg fortalt. Amorim vil bestemme fremtiden sin i løpet av de neste ukene, men han håper absolutt på en jobb i Premier League, til tross for at forhandlingene mellom Liverpool og West Ham kollapset, doserer Romano.

Okay. Vi har Chelsea og Manchester United, som sterkt vurderer trenerskifte. Amorim forlater neppe suksessen hos Sporting til fordel for Premier League uten tilbud fra noe annet enn en storklubb.

ENGELSKE KLUBBER: Ny regel kan sende Erling Haaland rett i fanget på Real Madrid