Bilde Wrexham United

Wrexham har sikret seg et andre opprykk på rad under Phil Parkinson og vil spille i League One neste sesong. – Opprykket fører til en hyggelig bonus for alle i klubben.

Etter å ha tilbrakt 15 år i National League, returnerte Red Dragons til Football League etter en utmerket tittelvinnende sesong i 2022/23. Gitt støtten fra Ryan Reynolds og Rob McElhenney og kvaliteten på troppen deres, ble Wrexham umiddelbart utpekt som en av favorittene til å gå opp fra League Two.

Les: Jeg drar ikke fra Barcelona

Og de gjorde nettopp det. Manager Phil Parkinson ledet Wrexham til 88 poeng på 46 kamper. En 2-1 seier mot mesterne Stockport på siste dag betydde at de endte på andreplass foran Mansfield Town.

Etter det første opprykket tok eierne Wrexham på en tur til Las Vegas pluss en bonus på hele 250 000 pund som ble delt på alle i troppen. – I år blir bonusen større!.

I følge RobRyanRed Wrexham-podcasten har troppen rett til monumentale £509 710 i bonuser og kampanjerelaterte betalinger.

Som tilfellet var første gang, vil avgiften deles mellom laget. – Wrexham vil spille i League One for første gang på 19 år, og det kan innebære store endringer. 10 spillere kan godt ha spilt sine siste kamper for klubben ettersom kontraktene deres har utløpt.

«Åpenbart forbedre troppen,» sa Phil Parkinson etter at opprykk ble beseglet.

«Når du går opp i divisjonene, blir alt bedre: atletikk, kvalitet, forberedelse.

«Alt vi trenger å forbedre, som vi skal gjøre, det er mye hardt arbeid som skal gjøres i løpet av sommeren, men vi vil sette oss ned og som vi har gjort før og ta oss god tid og ta de riktige beslutningene for å gi oss en sjanse å være konkurransedyktig neste sesong.»

Les på Engelske klubber: Ny regel kan sende Erling Haaland rett i fanget på Real Madrid