Conte ikke imponert. (foto: spurs, twitter)

Juventus er endelig tilbake i tittelkampen i Serie A. For fans som har fulgt giganten noen tiår, har det vært en lidelse å oppleve fallet til Den Gamle Dame de siste årene, på og utenfor gressmatta. Det er derfor stort å se Allegri få orden på det sportslige. Det må likevel fortsatt litt krisehjelp til for at Juve skal holde helt inn til sesongslutt. Tottenham er bedt om bidrag, men overser italienernes «rop om hjelp».

Høres i overkant dramatisk ut, men for Juve og sportslige resultater er det en gedigen utfordring når Paul Pogba, som denne sesongen endelig skulle gjøre det han ble hentet for i 2022, har gjort seg selv utilgjengelig med dopinganklage. I tillegg har Nicolo Fagiolos brudd på bettingreglene gitt spilleren syv måneders karantene.

LES: Tirsdag skrev geniet Carlo Ancelotti historie hos Real Madrid

En treners mareritt. Ifølge Calciomercato har Juve tatt kontakt med Tottenham for å leie Pierre-Emile Højbjerg fra januar for å redde situasjonen på midtbanen.

Den danske landslagsspilleren har de siste månedene vært ryktet på exit fra Tottenham etter å ha mistet sin sterke posisjon i troppen under Postecoglou. Likevel, ifølge ulike engelske medier blokkerer Spurs og Postecoglou en utleie/exit på 28-åringen.

Fordelt på 16 kamper har dansken vært på banen 650 minutter, men spiller fortsatt en rolle for Spurs-treneren i et tett kampprogram.

LES OGSÅ: Tuchel prøver å trøste Ten Hag, men ender opp med å sette fingeren på Man Uniteds to store svakheter

Højbjerg har signalisert han ønsker seg til klubb med mer spilletid, med kontraktsutløp 2025 går det mot dette, men ikke så raskt Juventus trenger. En ledig dansk midtbanespiller til sommeren hjelper ikke på de kortsiktige utfordringene på midtbanen. Ikke noe hjelp å få fra Spurs, nei.

Genoa – Juventus