Isco. (foto: sevilla, twitter)

Det hele startet så bra. Etter å ha ankommet Santiago Bernabeu for €30 millioner sommeren 2013, ble Isco raskt omfavnet av Real Madrid-fans for sine glimt av kvalitet og spillestil.

Da han var 21 år gammel, var han den første signeringen av Carlo Ancelottis i kongens klubb, men både han og Zinedine Zidane, som erstattet Rafael Benitez i januar 2016, fant det vanskelig å passe ham inn i start-XI, spesielt da de tre superstjernene til Gareth Bale , Karim Benzema og Cristiano Ronaldo var alle tilgjengelige.

I august 2022 signerte Isco som har vunnet alt som vinnes kan med Real Madrid en toårskontrakt med Sevilla. Da lagets manager Julen Lopetegui fikk sparken i oktober ifjor, falt etter hvert Isco ut av startoppstillingen.

Francisco Román Alarcón Suárez, bedre kjent som Isco er nå klubbløs. Jorge Sampaoli som overtok etter Julen Lopetegui «hadde ikke noe bruk» for Isco og gikk inn for terminering av avtalen. – Ironien, hvis der er noen, Sampaoli ble selv terminert for noen dager siden. Noe den engelske utgaven av Sporten var svært tidlig ute med nyheten om.

Les: Tilbyr talent pluss penger i konkurranse med Juventus, AC Milan og Roma

For en av Isco sin klasse og CV er det svært uvanlig å havne i en slik sitasjon, hvor han burde være på den absolutte toppen av sin karriere.

Isco var nær en overgang til Union Berlin i januar, men til slutt falt overgangen, og spanjolen var klubbløs i det de store ligaene i Europa slamret igjen overgangsvinduet.

Nå opplyser Universo Online at den brasilianske storklubben Flamengo prøver å signere Isco, og at midtbanespilleren vurderer å flytte til klubben. Hvis det blir en flytting, vil det være hans første til Sør-Amerika.

Denne sesongen sto Isco for ett mål og tre målgivende pasninger på 19 kamper for Sevilla. I løpet av karrieren har han spilt 331 kamper i La Liga og 78 kamper i Champions League. Han har også vunnet tre spanske ligatitler og fem Champions League-titler.

Les: Wanda Nara som ikke lenger er helt blond feirer gjenforening med Mauro Icardi