Donyell Malen

Det ser ikke ut til at Saudi-Arabia har gitt opp å hente Liverpool sin briljante målmaskin og superstjerne Mohamed Salah selv om de ikke klarte det i sommer. – De forbereder et nytt bud som etter sigende skal være på 200 millioner euro pluss 15 millioner euro.

Til tross for at Monahmed Salah lønnes med en million pund, 13 millioner kroner i uken er ønsket om å dra videre der fortsatt. – Og økonomiavdelingen er fristet av tanken på å la Liverpools best betalte spiller dra videre og legge igjen godt over to milliarder.

Målfarlig, kjapp og uforutsigbar

Liverpool-manager Jürgen Klopp vil bla opp 52 millioner pund, eller nærmere 679 millioner kroner for å sikre seg den nederlandske høyrevingen Donyell Malen fra klubben han ledet frem i nesten syv år før skapte en ny stortid for Liverpool, Bundesligaklubben- Borussia Dortmund. – Ønsket er der uavhengig av om Mohamed Salah drar eller ikke.

Les: Louis van Gaal er tilbake: – Jeg vil hjelpe

Donyell Malen var også sterk ønsket av Jürgen Klopp for to år siden. 24 åringen hadde akkurat lagt bak seg en svært imponerende sesong for PSV med hele 27 mål.

Bild skriver at Donyell Malen som har gått i gradene hos Ajax, Arsenal og PSV bare har ett alternativ, hvis han skulle forlate Borussia Dortmund nemlig Liverpool. – En retur til Arsenal er ikke et alternativ. London-klubben ga beskjed om at de ikke kom til å satse på han og solgte han i 2017 for småpenger til PSV.

Les: Forhandler med Frank Lampard akkurat nå