Det nye midtpunktet hos United. (foto: united, twitter)

På tirsdag kveld kom det ene for Man United-supporterne, men dessverre ikke det andre. Rasmus Højlund viste hvorfor han er hentet inn at Ten Hag, men selv to scoringer fra dansken var ikke nok for å stanse Galatasarays opphenting hver gang 20-åringen scoret. Etter 462 minutter i kampdrakta til United har Højlund tanker om hva som er Uniteds store utfordring.

Nå dro Casemiro på seg to gule kort og United måtte spille de siste tjue+ minuttene med ti mann på banen, men det var et mønster vi har sett tidligere hos Man United som gjør det seigt å vinne kamper. Højlund-scoring i det 17. minutt, utligning fem minutter senere. Ny Højlund-scoring i det 67. minutt, utligning fire minutter senere.

LES: Louis van Gaal er tilbake: – Jeg vil hjelpe

Rasmus Højlund har gjort seg opp noen tanker om hva som må løses hos United.

-… Selvfølgelig handler det for meg om å score må, men det handler om å vinne fotballkamper, og det gjør vi ikke akkurat nå. Det må ha noe å gjøre med fokus. Jeg er ikke trener, så jeg har ikke nøkkelen til det, men jeg tror det har noe med å bevare fokus etter at vi har scoret et mål, sier Højlund til Viaplay.

LES OGSÅ: Navigating Norway’s Digital Playgrounds: Emerging Trends in Online Gaming

Høres ut som et godt sted å starte planleggingen for neste kamp.