Min Jae var helt outstanding i Napoli-drakta. (foto: napoli, twitter)

Bayern München parkerte Erik ten Hag og gjengen i kampen om signaturen til Kim Min-jae, den store overraskelsene i midtforsvaret til Napoli forrige sesong. Etter en sesong hos Serie A klubben som en av nøkkelspillerne bak det historiske Scudetto, var dette midtstopperen Tuchel bare måtte ha. Napoli innkasserte solide 50 millioner på salget, pengene skal ikke sløses bort på å kjøpe en hypet erstatter.

Napoli fant Min-Jae hos Fenerbahce, nå tar italienerne turen til Tysklands 16. beste klubb og nedrykkskandidat for erstatter.

LES: Manchester United selger keeper timer etter nedsabling av Wrexham-spiller

Serie A-klubben har det siste året vist en ekstrem god teft for undervurderte spillere, med signering av Min-Jae og Khvicha Kvaratskhelia. Nestemann kan være Konstantinos Mavropanos. Den greske landslagsspilleren hadde fire år hos Arsenal (2018-22), men det ble med 8 kamper på seniorlaget og to sesonger på utleie.

Hos Stuttgart har det blitt tre sesonger (den første på leie fra Arsenal) og 89 kamper (8 scoringer). Ifølge Football-Italia har Napoli sett et stort potensiale i 25-åringen, så stort at han er kandidat til å erstatte sørkoreaneren.

ifølge Football-Italia vil det koste rundt halvparten av Kim Min-Jaes salgssum for å hente den tidligere Arsenal-midtstopperen.