Nathan Bishop stående til venstre og Paul Mullin liggende til høyre

Det er ikke ofte det skjer, men Manchester Uniteds unge og lovende fikk beskjed at manger Erik ten Hag om å ta det litt rolig. – Fotball er «bare» fotball. Ikke noe poeng å ta livet av noen, spesielt ikke når det er en vennskapskamp.

Manchester United skal ha blitt enige om en avtale om å selge Nathan Bishop, keeperen involvert i hendelsen som resulterte i at Wrexham-spissen Paul Mullin fikk en punktert lunge.

23-åringen, som signerte fra Southend i 2020, har ennå ikke gjort en senioropptreden for United, og hans forrige kontrakt skulle utløpe ved slutten av forrige sesong. Men klubben bestemte seg for å utløse et års forlengelsesalternativ, og Bishop var en del av et ungt lag som tok imot Wrexham i en treningskamp på tirsdag.

Les: Ny avtale for Osimhen – med interessant utkjøpsklausul

En kamp Manchester United tapte 3 – 1.

Bishop spilte første halvdel av konkurransen i USA, men kolliderte med Mullin, og etterlot Wrexham-stjernen som trengte langvarig behandling. Spissen forlot til slutt banen iført oksygenmaske, og ble fraktet til sykehus. Han ble utskrevet onsdag.

Wrexham-sjef Phil Parkinson kalte oppførselen som «hensynsløs», og Bishop mottok en strøm av mishagsytringer fra fans av League Two-klubben på nettet.

23-åringen tok til Twitter (eller X som det idiotisk nok heter nå) onsdag morgen for å be Mullin om unnskyldning for utfordringen, og besøkte League Two-lagets omkledningsrom etter kampen i et forsøk på å få tak i spissens kontaktdetaljer, ifølge The United Stand.

Ifølge Manchester Evening News besøkte nåværende Wrexham og tidligere United-skuddstopper Ben Foster hans tidligere lags lokaler etter kampen for å berolige Bishop.

Kampen kan ende opp med å bli ungguttens siste i en United-trøye!.

Les: Danske Bold kaller Mohamed Elyounoussi overgang en «transferbombe»

Ifølge Northern Echo har United blitt enige om «rammeverket» for en avtale om å selge Bishop til Championship-laget Sunderland.

Det hevdes at dersom avtalen skulle gå gjennom, ville keeperen fungere som andrevalg bak Anthony Patterson, som produserte noen imponerende redninger for Tony Mowbrays lag denne sesongen.

The Black Cats mangler målvaktsdekke, og ble tvunget til å spille en 16-åring mellom stengene under en nylig vennskapskamp.

Bishops avgang fra Old Trafford vil signalisere slutten på en treårig periode i klubben, men han vil garantert ønske muligheten for mer spilletid på seniornivå velkommen.

23 åringen var ikke med i troppen da Manchester United tapte 2 – 0 mot Real Madrid.

Manchester United-legenden Andy Cole var kritisk til Andre Onana etter debuten mot Real Madrid.

Manchester United 2-0-tap mot Los Blancos på NRG Stadium i Houston, takket være spektakulære mål fra Jude Bellingham og Joselu.

Cole sa: «Jeg bryr meg ikke om du kan gjøre 10 kick-ups, en keeper må kunne redde ballen.»

Les på F7: På verdens største bensinstasjon kan 120 biler tanke samtidig