Mohamed Elyounoussi (Bilde FC København)

Dansk presse er imponert over at FC København har klart å hente den norske landslagsspilleren Mohamed Elyounoussi i skarp konkurranse med klubber som Besiktas, Genoa og en rekke klubber i Bundesliga.

I juni spaserte Mohamed Elyounoussi ut som free agent fra Southampton. Mens den engelske klubben skal kjempe seg tilbake til Premier League etter nedrykket, returnerer 28-åringen til Skandinavia.

Vi får fortsatt vente noen sesonger på at Elyonoussi har gjort seg ferdig med utenlandsk fotball og returnerer til Eliteserien, men for alle nordmenn som har sin årlige tur til Køben, dukker muligheten opp for å få med seg den norske spilleren på kamparenaen.

LES: Gjør jobben til Rasmus Højlund ekstremt krevende

Nordmannen får kontrakt ut 2027, og det er en endring han ønsker velkommen.

– Jeg er overbevist om at overgangen til F.C. København er helt riktig for meg, sier Elyounoussi til klubbens hjemmeside og fortsetter.

– Jeg har hatt noen skikkelig gode møter med PC og Neestrup, som har fortalt meg om klubben, om laget og om de store ambisjonene som er i FCK.

– Samtidig følger man som skandinav hele tiden utviklingen, og jeg har sett at Parken er et fantastisk sted å spille, og at klubben hele tiden vil heve seg til å spille med de beste.

LES OGSÅ: City-legenden David Silva gir seg