Døren er visst ikke helt lukket i Napoli.

Han beskrives som en av verdens beste midtstoppere. Dette har fått både Solskjær og Klopp med i kampen om den senegalesiske landslagsspilleren, men midt inni viruskaoset kan det se ut som det kommer til å gjøre vondt hvis en av klubbene skal inkludere Napoli-spilleren i troppen.

United har fått løst sitt spissproblem med forlengelsen av Ighalos leiekontrakt og styrer inn mot Jadon Sancho og Jack Grealish. Liverpool har takket nei til Timo Werner og skal bruke penger på å sikre at Virgil van Dijk og Alisson blir på evig tid.

Les: Times: Manchester United snur og tar opp jakten på Real Madrid-mål

Så hva med Kalidou Koulibaly?

Er Napoli nødt til å selge sine største ressurser for å redde seg inn etter måneder med virusstengning, ligger fortsatt muligheten der for Liverpool og United. Dukker det en mulighet til å kjøpe 28-åringen i sommer, er det ikke sikkert Premier League-klubbene har råd til å takke nei.

Men hos Napoli er holdningen krystallklar på at det ikke blir noen rabattfest. Vi lar Napolis sportsdirektør forklare situasjonen i havnebyen.

-Koulibaly er en fantastisk fotballspiller og klubben har rett til å kreve prisen den ønsker. De sier at forhandlingene vil forandre seg, men jeg tror ikke coronaviruset kan endre prisen på Koulibaly og andre toppspillere, sier Cristiano Giuntoli til Sky Sport 24.

Mr. Bombastic?

Så kommer det vi tolker som en åpning for Liverpool og United.

-Likevel, vi vil godta kontraktstyper som leie med opsjon på kjøp, som hjelper å utsette garantiene og lette på balansen. Fotball kan tilpasse seg raskt, avslutter Giuntoli.

Vi tipper noen tygger på denne uttalelsen i Manchester, Liverpool og noen andre byer.

Les: Pep Guardiola har kastet seg over telefonen