Thomas Tuchel

Det skal være hele Seks Bayern München-spillere som leder et opprør mot manager Thomas Tuchel. Tilbake i mars 2023 ble Tuchel utnevnt til Bayern-manager, han erstattet Julian Nagelsmann etter en dårlig periode.

Mindre enn et år som leder for den bayerske klubben, er Tuchel på lånt tid. Bayern har gått på tre tap på rad, tapt mot serieleder Bayer Leverkusen, Lazio og sist Bochum.

Har mistet halve garderoben!

Det er nå rapportert at så mange som seks spillere skal være misfornøyde med Tuchel som manager. BILD melder om at Thomas Muller, Joshua Kimmich, Leon Goretzka, Matthijs de Ligt, Mathys Tel og Serge Gnabry åpent kommuniserer sin misnøye. Det skal være flere, men som fortsatt er ukjente for den tyske storavisen. Situasjonen er roet ned etter informasjon om at det jobbes på spreng med å finne en erstatter.

Les: På tide å selge Marcus Rashford

Kimmich og Goretzka ikke forstår hvorfor Bayern tok avgjørelsen om å erstatte Nagelsmann med Tuchel i utgangspunktet.

Leroy Sane og Jamal Musiala skal fortsatt være fornøyde og Bayern engelske duo Harry Kane og Eric Dier har offentlig sagt at Tuchel spilte en nøkkelrolle da de ble lokket til klubben.

Etter kampen mot Bochum sa Tuchel: «Hvis du spør meg, om jeg fortsatt tror på at jeg og trenerteamet kan snu ting – ja.

«Økende press? Det skjer etter hvert nederlag. Men i dag stoppet vi aldri, sluttet aldri å prøve.»

Bayern-sjef Jan Christian Dreesen ble spurt om Tuchel vil lede Bayerns neste kamp mot RB Leipzig, sa han: «Selvfølgelig. Jeg er ikke tilhenger av monstrøse trenerstøtteuttalelser – de går vanligvis tom etter en uke.

Samtidig som Dreesen holder sin hånd over Thomas Tuchel jobbes det på spreng med å finne en erstatter.

LES: Casper Tengstedt har gjort det igjen!