I sommer var Manchester United en av klubbene som var på jakt etter Tottenham sin målmaskin gjennom mer enn et tiår Harry Kane. – Mens sjefene på Old Trafford måtte gå for Rasmus Højlund på grunn av økonomiske regler landet Harry Kane i Bayern München.

Manchester United er tilbake på banen og ønsker akkurat som Chelsea å hente Harry Kane til sommeren. – Helt klart ikke et drømmescenario for Tottenham som ikke ønsker Harry Kane tilbake til Premier League, med mindre returen er til dem.

De røde djevlene var sterkt knyttet til Englands kaptein i fjor sommer, men Bayern vant kampen om signaturen hans etter å ha blitt enige om en overgang verdt 95 millioner euro pluss noen bonuser med Tottenham. Kane har gjort det knallbra med 29 mål på 30 kamper, men det er 11 mann på banen.

Les: Nå vet vi hvem som leder opprøret mot Thomas Tuchel

Bayern står imidlertid overfor utsiktene til en troféløs sesong etter noen ødeleggende nylige nederlag. De ligger for tiden på andreplass i Bundesliga – åtte poeng bak Bayer Leverkusen. De har også blitt slått ut av DFB-Pokal og tapte 1-0 i Champions League 16-delsfinalen mot Lazio.

Rapporter tyder på at Kane er «misfornøyd»


I følge Football Transfers er Kane «på toppen av Manchester Uniteds sommerliste» ettersom Sir Jim Ratcliffe har som mål å gjenoppbygge troppen. Ratcliffe har ambisiøse planer og ønsker å gjøre Old Trafford til det perfekte stedet for å utvikle topp unge prospekter. Han ønsker også å signere en produktiv spiss, og Kane passer absolutt inn i den kategorien.

Den engelske stjernen scoret 30 Premier League-mål for Tottenham forrige periode og har ikke vist noen tegn til å bremse opp siden han flyttet til Bayern.

Rapporten hevder at Man Utd «viser mye interesse for Kane igjen» og er klare til å slå til dersom han uttrykker vilje til å returnere til Premier League.

Ratcliffe er «villig til å bruke» opptil 300 millioner euro på nye spillere. Det beløpet kan imidlertid øke avhengig av om de røde djevlene kvalifiserer seg til Champions League eller Europa League.

LES: Casper Tengstedt har gjort det igjen!

Det antas at Bayern vil kreve minst det samme som de betalte Tottenham.

Harry Kane kan gjøre både Manchester United og Chelsea til tittelkandidater igjen.