Har lært seg noen triks under Mourinho og Solskjær. (foto: united, twitter)

Som vanlig tar vi det med en neve salt når The Sun roter rundt i ryktekassa, men i dette tilfellet er det interessant.

Med Timo Werner-kjøpet har vi fått bekreftelse på at Chelsea lukker øynene for at det hersker viruskrise, og er villige til å satse stort i sommer. Det rigges for å returnere til toppen i Premier League og å slippe ydmykelser fremover mot klubber som Bayern München i Champions League.

Les: Har en løsning nå som Bellingham og Sancho ryker

Dette krever at Frank Lampard ikke sitter med klump i magen når Kepa Arrizabalaga eller Willy Caballero settes på prøve mellom stengene. Ifølge The Sun akter Chelsea å handle seg en langsiktig keeper-løsning og sikter seg inn mot Dean Henderson.

23-åringen har vist gjennom sesongen at han er en knallsolid ballstopper på utlån hos Sheffield United. 11 av 28 kamper uten å måtte hente ballen ut av eget nett er imponerende. Selv om United trolig lar Henderson få vokte buret på Bramall Lane også neste sesong, hevder den engelske avisen at Chelsea skal forsøke å lirke til seg Henderson i sommer.

Les på Popidol: Lisa Rinna, fra Real Housewives of Beverly Hills selger solbriller – naken!

Lampard skal vifte med førstekeeperstatus og Champions League-spill neste sesong (vi tar det for gitt at Chelsea ikke suller dette bort). The Sun hevder London-klubben er villig til å legge solide 600 millioner kroner på bordet for keeperen.

Hadde det vært opp til United-legenden Roy Keane, kunne Chelsea heller ha tatt med seg overvurderte David de Gea, men Solskjær har vært krystallklar på at Henderson tilhører fremtiden på Old Trafford.

Les: David de Gea er så fullstendig overvurdert!

Spørsmålet er når, og om Dean Henderson har råd til å takke nei til førstekeepertilbud hos Chelsea, Champions League-spill, en garantert berusende lønnspakke og snarvei til landslagsspill for England.

Les: Bekreftet: United har sikret en av de viktigste byggesteinene

Kommer budet fra Chelsea, kan dette bli en hard sommernøtt å knekke for Solskjær og gjengen. Ved et punkt slutter klubblojaliteten til Henderson å styre veien videre.

Les: Klopp: Nesten umulig å kopiere Manchester United